Våra vänner i Warner Drive dök inte upp på förra årets festival, utom trummisen Jonny U då (vars andra band, Bullets and Octane, ni inte borde missat). Reaktionen blev precis densamma som när bandet uteblev 2015 – frågor om ”varför” och stor besvikelse från många. Därför är det lika trevligt som vanligt att välkomna nämnde Jonny U, sångaren Jonny Law  gitarristerna Candice Levinson och Ryan Harris samt den relativt nytillkomne basisten Sonny Remlinger.

När dom var hos oss senast hade gruppen precis släppt ny skiva, sin fjärde i ordningen. Vad vi vet är det inte aktuellt med någon ny i det närmsta, men det är inte konstigt då det hänt mycket annat för medlemmarna. Inte minst för Jonny Law som blivit ordentligt upptäckt i USA med sitt barnmusikband The Beatbuds (en amerikansk version av Mora Träsk kan man säga).

Vad denna karriärsförändring innebär kan vi ju inte förutspå, men mindre täta Sverigebesök är en rimlig tanke. Se därför till att närvara när gänget från LA kommer tillbaka för en spelning i typisk Warner Drive-anda. Varm, trevlig underhållning med ”plattan i mattan-musik”.

Låttips: ”Ah-ha”, ”Faking Smiles”, ”Karma´s a Bitch”

HELGEÅFESTIVALEN
Knislinge Folkets Park
Parkgatan 7
289 33 Knislinge

Copyright 2019 © Helgeåfestivalen

Produktion & Design av Kreativ Studio