Hardcore Superstar bildades 1997. Sedan starten har Göteborgsbandets beständiga medlemmar varit sångaren Joakim Berg samt basisten Martin Sandvik. De senaste 20 åren har Magnus ”Adde” Andreasson suttit på trumpallen och sedan 2008 har gruppen varit oförändrad då gitarristen Vic Zino anslöt.

Det hann komma ett par skivor innan Hardcore Superstar 2005 gjorde ”en Metallica”. Då släppte dom nämligen sin svarta, självbetitlade skiva och blev med den betydligt mer populära. Då den innehåller låtar som ”Kick on the upper class”, “Wild boys” och “My good reputation” kan man förstå varför. I och med denna platta så blev även bandets identitet tydligare.

Elfte fullängdaren heter ”You Can´t Kill My Rock N´ Roll” och kom ut 2018, 20 år efter debuten som heter ”It´s only Rock N´ Roll”. Om det är nån särskild tanke bakom titellikheten vet vi inte men vad vi vet är att även den senaste plattan är fylld med grymma partylåtar att röja till.

Om vi räknar rätt så är det tredje besöket hos oss. Senaste gången var 2013 så det är på tiden att dom hälsar på oss igen.

Låttips: ”Dreamin´ In A Casket”, ”Electric Rider”, ”Last Call For Alcohole”