Alphaville och Syd/Ekman till Helgeåfestivalen

I2pZJqXm4h3tbKqutLNnfOFYXG4esHOiKQ7ul7cL0V0

 

 

 

 

Att kunna erbjuda en bredd i vårt musikutbud har alltid varit viktigt för oss och fastän den röda tråden är färgad av rock och hårdrock så släpper vi idag två band som kanske vår publik inte riktigt förväntat sig.

Alla har väl någon gång stått lite nervöst utmed väggen på ett disco och inte riktigt vågat be personen man är förälskad i om en dans. Men när skivknastret från Alphavilles Forever Young hördes genom högtalarna så tog man modet till sig, frågade om lov och dansade tillslut tryckare i discoljuset ihop med sin förälskelse. Denna underbara känsla vill vi återuppleva tillsammans med er genom att idag presentera Alphaville till vår mysiga festival. Med klassiker som Forever Young och Big in Japan i bagaget kommer Alphaville att höja mysstämningen på festivalen till 11.

10428_2

 

 

 

 

Och när vi ändå är igång och snackar nostalgi så kan vi även presentera Syd/Ekman. Vi älskade dom, ni älskade dom och dom älskade oss. De ville gärna komma tillbaka och vi ville gärna ha tillbaka dom för en repris av en av festivalen mest nostalgiska spelningar.