Ages Of Rock

Uruppförandet av musikalen Rock of Ages skedde i Los Angeles 2005. Sju år senare gjorde man en stjärnspäckad film av den med Tom Cruise, Malin Åkerman och Russel Brand bara för att nämna några. Någonstans vid den tidpunkten satte man dessutom upp musikalen i Sverige. Rollerna spelades av bland annat Peter Johansson (Champions of Rock) och Hammerfalls egen Joacim Cans.

2016 valde Emil Sigfridsson att göra musikalen i Kristianstad. I detta fall med bland annat Laila Adéle och Supreme Majesty´s sångare Joakim Olsson. Föreställningen förgylldes med bland annat resten av nämnda band samt Fredrik Henriksson som gjorde en fantastisk rolltolkning av ”Lonny” där han, i undertecknads tycke, faktiskt överglänste Russel Brand som innehar rollen i filmen.

Förra året bestämde sig gänget för att sätta upp en krogshow med musiken från musikalen under namnet Ages of  Rock, även detta i Kristianstad.

Men nu tar man och flyttar över det formatet till våran festivalscen i Knislinge. Och vad kan vi då vänta oss? Jo, ett pärlband av 80-talsklassiker framförda av delar av  Supreme Majesty och andra ur krogshowens ensemble. Var beredd på allsång till låtar som The Final Countdown, Livin´ on a prayer, Sweet child of mine, Here I Go Again och Don´t stop Believin´. Med lite tur får vi säkert uppleva en och annan galenskap a´la Lonny. Bara det är för charmigt för att missas så se till att vara på plats.

Facebook
Instagram
Spotify